رییس توسعه کسب و کار مخابرات ایران؛

اقتصاد دیجیتال راهکار برون رفت از چالش اقتصاد کشور است 

اقتصاد دیجیتال راهکار برون رفت از چالش اقتصاد کشور است 
حسین پور عنوان کرد: راهکار برون رفت از اوضاع فعلی اقتصاد کشور ورود به اقتصاد دیجیتال است.
کد خبر: ۹۶۳۷۵۵۷
|
۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

 

قزوین_به گزارش بسیج، جواد حسین پور در همایش هم اندیشی توسعه اقتصادی دیجیتال در قزوین اظهار کرد: سهم ایران از اقتصاد دیجیتال ۲ میلیون دلار بوده، درحالی که کشور همسایه همچون امارات که به اندازه یک استان ایران وسعت دارد، ۹۵۰ میلیارد دلار است.

 

وی با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر مهم ترین چالش کشور اقتصاد بوده است، افزود: مقام معظم رهبری رفع این چالش را هرسال تاکید کرده و نام سال را با این محوریت انتخاب می‌کند، با این نکته که اقتصاد پویا با تحقق توسعه پایدار و پویای اقتصاد دیجیتال محقق می شود.

 

حسین پور خاطرنشان کرد: بورس فناوری اطلاعات دنیا در رقابت با بورس نفت است و این نشان از جایگاه فناوری اطلاعات دارد، همچنین قبل از صنعت نفت، مخابرات ایران توسط مصدق ملی شد و این هم جایگاه مخابرات را نشان می‌دهد که ۸۰ میلیون ایرانی کاربر آن هستند.

 

این مسوول در ادامه به زیست بوم و اکوسیستم نوآوری پرداخت و یادآور شد: در گذشته دارایی کشور ها منابعی مانند نفت و غیره بود اما در هزاره سوم وارد عصری شده ایم که الگوهای جدیدی در آن شکل گرفته و ثروت را به تعداد نخبگان می دانند.

 

وی با بیان اینکه در حوزه کسب و کار سه رویکرد مطرح می شود، گفت: در رویکرد اول چالش ها با نیروی انسانی، فرایندها و تعامل با مشتری حل می شود.

 

حسین پور ادامه داد: در رویکرد دوم نقطه تمرکز روی چالش ها نیست و بر توسعه مارکت تمرکز دارد و رویکرد سوم مربوط به ایجاد کارخانه های نوآوری است.

 

وی ادامه داد: با توجه به اتفاقاتی که در دنیا رخ داده ورود به کسب و کارهای جدید چالش بر انگیز نیست.

 

رییس توسعه کسب و کار مخابرات ایران بیان کرد: امروز حمایت مالی دغدغه شرکت‌های استارت آپ‌ نیست، بلکه چون نمی‌توانند مارکت و برندسازی و معرفی انجام دهند، باید در این حوزه ورود کرده و به دغدغه آنها پاسخ دهیم.

 

وی با بیان اینکه رتبه چهارم تا ششم خدمات تلفن ثابت و قوی ترین زیر ساخت‌های ارتباطی منطقه را داریم، ادامه داد: این ظرفیت مهم می‌تواند در اختیار شرکت‌های استارت آپی قرار گیرد.

 

حسین پور اضافه کرد: نیاز به ترسیم چشم اندازه توسعه اقتصاد دیجیتال داریم که در آن هسته توسعه دیجیتال مبتنی بر فناوری اطلاعات باشد و زیرساخت های آن نیز فراهم شود.

 

رییس توسعه کسب و کار مخابرات ایران خاطرنشان کرد: امروز با پدیده بردگی دیجیتال مواجه هستیم. بدون اینکه متوجه آن شویم، خیلی از ما ساعت‌ها درگیر فضای مجازی هستیم، بدون اینکه هیچ دریافت یا دانشی به ما اضافه شود.

 

حسین پور یاد آور شد: امروز به راحتی می توان فرهنگ یک جامعه را از طریق فضای مجازی تعییر داد، ما در کشور چیزی به نام هالوین نداشتیم، اما فضای مجازی این موضوع را تا حدی در جامعه ترویج داد که امروز جامعه یک هفته درگیر آن است.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار